Στην τελική φάση, βρίσκεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο «Μοντέλο μου η πόλη μου» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ξεκίνησε η ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται διαδικτυακά, για την ανάδειξη των τριών φωτογραφιών. Θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου και τα έπαθλα είναι:

1ος νικητής ένα smartphone

2ος νικητής ένα ηλεκτρικό πατίνι

3ος νικητής ένα tablet

 

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των φωτογραφιών του διαγωνισμού «Μοντέλο μου η πόλη μου», γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://woobox.com/nibh2i).

 

Ο διαγωνισμός  «Μοντέλο μου η πόλη μου» στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών για τα έργα του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη».

Να τα επισκεφτούν, να εμπνευστούν από αυτά, να τα φωτογραφήσουν για να εκφράσουν τι σημαίνουν για αυτούς.

Το πρόγραμμα «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αναγέννηση και την αειφορική ανάπτυξη της μητροπολιτικής περιοχής της πόλης.

Σχεδιάστηκε από τη βάση προς την κορυφή. Βασικός στόχος του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» είναι η αλλαγή της συνολικής εικόνας της πόλης, και της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν με την αποστολή φωτογραφίας τους  στο διαγωνισμό «Μοντέλο μου η πόλη μου» και προσκαλεί τους πολίτες να ψηφίσουν ηλεκτρονικά την καλύτερη φωτογραφία.